varmeljus-flickrande-led-1
varmeljus-flickrande-led-2

Lämpökynttilä Lepattava LED

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Hanne
  11 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Fine LED-lys som lyser godt og bra med timer-funksjon
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tietäisitpä, kuinka paljon lämpökynttilöitä maassamme käytetään vuosittain. Se ei ole ollenkaan pieniä määriä se. Ajattele, miten hyvä juttu se olisi, jos kaikki panostaisivat ympäristön suojelemiseen ja käyttäisivät sen sijaan uudelleenkäytettäviä lämpökynttilöitä, joissa on LED-lamppu!

Lämpökynttilä Lepattava LED on ulkonäöltään kuin tavallinen, klassinen lämpökynttilä, mutta siinä on palavan liekin sijaan lepattava muoviliekki, jonka sisällä on LED-lamppu. Hyvä sekä ympäristöä että paloturvallisuutta ajatellen. Toimii CR2450-paristoilla, jotka sisältyvät hintaan. Toimitetaan 2-pakkauksessa.

Koko: 3,6 cm (sama kuin normaalikokoinen lämpökynttilä).