Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Kunniavartija Budget Naamiaisasu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2411
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
29,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Jaksatko seistä selkä suorana ilmeenkään värähtämättä tuntikaupalla? Silloin voi työ brittiläisenä kunniavahtina olla jotain sinulle! Jos ei muuta, niin ainakin tämä puku on todella tyylikäs karhunnahkahattuineen kaikkineen. Ehkä ei aito karhunnahkahattu, mutta sehän on vaan positiivinen asia karhulle!

Kunniavartija Budget Naamiaisasu sisältää tunikan, parin housuja, vyön sekä hatun. Tunika on punainen valkoisilla koristenauhoilla, mustilla osioilla ja kullanvärisillä napeilla. Housut ovat yksinkertaisen suoraa mallia, joissa resori vyötäröllä ja hyvä istuvuus. Ne ovat mustat punaisilla satiininauhoilla sivuissa. Hattu on tehty keinoturkiksesta, siinä on ohut, kullanvärinen nauha, joka on kiinni sivuilla kultanapein. Nauha roikkuu hieman leuan alla. Kuvan kengät eivät sisälly.

Koko: One size (aikuisten).

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen33025 tai ladata ne manuaalisesti.
castle