Näytä suurempi kuva

Asiakaskuvat

Kultainen Hevosnaamari Kumi

(2 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2008
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
24,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Kuminen, kullanvärinen hevosen päätä esittävä naamari, jossa on reiät silmille ja suulle. Naamari on täysikokoinen ja peittää koko pään. Koko aikuisten One size.

Tägit

ARVOSTELUT (2)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Shiro Samurai 4 vuotta sitten
  Masken är rymlig, har en fin guldig färg och garanterar reaktioner! Det går att se med den på men synfältet är begränsat, så ifall du inte vill gå in i folk så är det bra att ha en vän till hands. Eftersom masken är gjord i gummi så blir det varmt/fuktigt (att andas) i den efter ett tag, men det är buslätt att ta av den för att "vädra" under varma sommardagar. Väldigt rolig hästmask och värd pengarna! En grej dock är att den har en stark gummilukt som inte direkt luktar rosor men äh, det var man beredd på. Bilder på hästmasken och min recension (obs!engelska) finns här: http://valkoinensamurai.blogspot.com/2014/08/immah-hoerrrssss-preview-partykungen.html
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Maja 4 vuotta sitten
  Masken är mer guldig i verkligheten, inte så beige som den ser ut på bilden men det var ju bara bra! Det var en fin guldig färg inte "gult" guldig. Ytterst rolig stämningshöjare på varje tillställning.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen13876 tai ladata ne manuaalisesti.
castle