kryolan-remover-74190-1

Kryolan Remover

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Totta kai haluaa olla luova ja luoda aivan uuden ja jännittävän ulkonäön, kun on menossa naamiaisiin, ja totta kai haluaa, että meikki kestää koko illan. Kun on aika mennä nukkumaan, on sitä vastoin etua siitä, jos voi nopeasti ja yksinkertaisesti päästä eroon kasvo- tai vartalomaalauksista. Tällä removerilla tulet jälleen omaksi itseksesi hetkessä.

Kryolan Remover on meikinpoistoaine, joka poistaa helposti öljypohjaisen meikin, jota ei voi pestä pois vedellä. Poistoaine on kätevässä purkissa tiiviisti sulkeutuvalla kierrekannella. Tuote sisältää 350 grammaa.