kryolan-fixeringsspray-2

Kryolan Kiinnitysspray

14,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Edita
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Jeg syntes denne tørket på en måte som ga den litt for mye glans, men jeg klarte å forholdsvis fikse det ved bruk av pudder.
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Charlotte
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Andrine
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko koskaan tuntenut koko iltasi menevän pilalle, koska halloweenmeikkisi, jonka täydelliseksi tekeminen vei monta tuntia, valuu pois kaikesta hiestä ja illan halauksista johtuen? Ei paniikkia, ota avuksi kiinnitysspray, niin voit halloweenata monta tuntia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia erityisen paljon meikkien pois valumisesta.

Kryolan Kiinnitysspray on ammattimainen vaihtoehto sinulle, joka asetat korkeat vaatimukset ostamillesi tuotteille. Tämä kiinnitysspray on erityisesti kehitetty suojaamaan elokuva- ja teatterimeikkejä, joten sen teho kestää ratkaisevasti pitempään.
Ruiskuta kiinnityssprayta noin 30 cm:n etäisyydeltä parhaan tehon saamiseksi. Spray asettuu kuten näkymätön kalvo meikkisi päälle ja suojaa sitä ulkoisilta vaikutuksilta. Toimii parhaiten tavallisten meikkituotteiden, vesipohjaisten ihovärien ja tehosteveren kanssa. Kiinnitysspray sisältää alkoholia eikä sitä tulisi käyttää silmien läheisyydessä tai limakalvoilla. Spray on helppo poistaa saippualla ja vedellä. Kaikki Kryolanin tuotteet ovat mukana PETA:n listalla kosmetiikasta, jota ei ole testattu eläimillä.

Tilavuus: 50 ml.