kryolan-fixeringsspray-2

Kryolan Kiinnitysspray

19,99 €

50 ml

Tilapäisesti loppu
Oletko koskaan tuntenut koko iltasi menevän pilalle, koska halloweenmeikkisi, jonka täydelliseksi tekeminen vei monta tuntia, valuu pois kaikesta hiestä ja illan halauksista johtuen? Ei paniikkia, ota avuksi kiinnitysspray, niin voit halloweenata monta tuntia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia erityisen paljon meikkien pois valumisesta.

Kryolan Kiinnitysspray on ammattimainen vaihtoehto sinulle, joka asetat korkeat vaatimukset ostamillesi tuotteille. Tämä kiinnitysspray on erityisesti kehitetty suojaamaan elokuva- ja teatterimeikkejä, joten sen teho kestää ratkaisevasti pitempään.
Ruiskuta kiinnityssprayta noin 30 cm:n etäisyydeltä parhaan tehon saamiseksi. Spray asettuu kuten näkymätön kalvo meikkisi päälle ja suojaa sitä ulkoisilta vaikutuksilta. Toimii parhaiten tavallisten meikkituotteiden, vesipohjaisten ihovärien ja tehosteveren kanssa. Kiinnitysspray sisältää alkoholia eikä sitä tulisi käyttää silmien läheisyydessä tai limakalvoilla. Spray on helppo poistaa saippualla ja vedellä. Kaikki Kryolanin tuotteet ovat mukana PETA:n listalla kosmetiikasta, jota ei ole testattu eläimillä.

Tilavuus: 50 ml.
Tuotenro 30862-1

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit