greksandaler-med-lov-guld-1

Kreikkalaiset Sandaalit Kultalehdillä

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Anja
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  One size motsvarar ungefär strl 38-40. Tunn sula (liknande lånade badtofflor på spa). Med strumpbyxor glider banden, men när de väl sitter är de ett fint komplement till grekisk/romersk outfit.
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Myytit, historia ja tietenkin arkkitehtuuri: kreikkalainen kulttuuri on jotain aivan erityistä! Pue nämä hienot sandaalit ja unelmoi itsesi kreikkalaiselle saarelle, joskin vain yhden illan tai juhlien ajaksi. Kullanväriset kreikkalaiset sandaalit ovat koristeltu pienillä roikkuvilla polyesterilehdillä. Täydellinen asuste naamiaisiin tai juhliin - tietenkin myös klassisiin Tooga-bileisiin!

Kreikkalaiset Sandaalit Kultalehdillä myydään pareittain ja saatavana naisten One size -koossa. Sandaalit ovat valmistettu muovista ja polyesteristä, ja ne sidotaan pohkeiden ympärille.

 • One size.
 • Väri: Kulta.
 • Materiaali: Muovi ja polyesteri.