vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
kolasalt-skallar-skum-i-pase-1

Kola/Salt Pääkallot Vaahto Pussissa

0,99 €

Jos haluat herkutella hyvällä omantunnolla (ja nyt voit tehdä sen 100%) ovat nämä herkulliset vaahtopääkallot siihen täydelliset! Herkullisen kolan- ja suolanmakuiset pääkallot ovat täysin vegaanisia. Täydellisen kokoinen pussi joka auttaa makeanhimoon päivällä tai kun haluat nauttia jotain herkkuja leffaillan aikana.

Kola/Salt Pääkallot Vaahto Pussissa ovat pehmeitä karkkeja jotka maistuvat kolalta ja suolalta. Makeisissa ei ole gelatiinia tai muita eläinperäisiä aineita (vegaaninen). Myös sokeri on Fairtrade-sertifioitu.

Yksi pussi sisältää 90 grammaa.

Ainesosat: & nbsp; glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, maissitärkkelys, vesi, lakritsi, salmiakki, perunaproteiini, suola, kookosöljy, aromiaineet, väriaineet (E153), pintakäsittelyaineet (karnaubavaha).

Ravintosisältö 100 grammaa kohti: energiaa 1445 kJ / 345 kcal, rasvaa 0,4 g, - josta kyllästetyt rasvat ovat 0,4 g, hiilihydraatti 85 g, - joista sokerit 56 g, proteiini 0,7 g, Suola 0,4 g.
Ingredienser: Glukos-fruktossirap, socker, majsstärkelse, vatten, lakrits, salmiak, potatisprotein, salt, kokosolja, aromämnen, färgämnen (E153), ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

Näringsinnehåll per 100 gram: Energi 1445 kJ/345 kcal, Fett 0,4 g, - Varav mättat fett 0,4 g, Kolhydrat 85 g, - Varav sockerarter 56 g, Protein 0,7 g, Salt 0,4 g.
Tuotenro 49881-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

37

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit