kinder-love-mini-chokladask-92376-1

Kinder Love Mini Suklaarasia

6,99 €

Jos yllätät rakkaasi suklaalla ystävänpäivänä, jumalat tietävät, ettei mikä tahansa suklaa käy. Ei, edes klassinen Maraboun suklaalevy ei täytä taivaankorkuisia odotuksia. Jos kyseessä on suklaakonvehdit, se on iso plussa, mutta tärkeintä on, että jossakin nurkassa on myös sydämiä. Kinder on tietysti onnistunut erinomaisesti ja luonut rasiallisen suloisia sydämiä JA antanut myös suklaapaloille sydämen muodon. Tyylipisteet!

Kinder Love Mini Suklaarasia sisältää herkullista Kinder-suklaata maitotäytteellä. Suklaa on pakattu yksittäin ja niin suloisen sydämenmuotoista, että se sopii täydellisesti ystävänpäivälahjaksi.

Rasia sisältää yhteensä 107 grammaa.

Ainesosat: MAITOSUKLAA 45 % (sokeri, täysMAITOJAUHE, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine: lesitiinit (SOIJA), vanilliini), sokeri, rasvaton MAITOjauhe (16,5 %), palmuöljy, VOItiiviste, emulgointiaine: lesitiinit (SOIJA), vanilliini. Maidon ainesosia yhteensä: 32 % - kaakaopitoisuus yhteensä 14,5 %.
Ingredienser: MJÖLKCHOKLAD 45% (socker, helMJÖLKspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin), socker, skumMJÖLKspulver (16,5%), palmolja, SMÖR koncentrat, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin, MJÖLKbeståndsdelar totalt 32% - kakaohalt totalt 14,5%.
Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÖITÄ.
Kan innehålla HASSELNÖTTER.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92376-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit