vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
kiki-riki-greyland-film-mask-1
kiki-riki-greyland-film-mask-2
kiki-riki-greyland-film-mask-3

Kiki-Riki Greyland Film Naamari

49,98 €

Oikein hyvän naamarin tulee peittää koko kasvot, olla yksityiskohtainen ja näyttää realistiselta! Tässä naamarissa täyttyvät kolme kriteeriä kolmesta ja sitä voidaan kutsua "oikein hyväksi naamariksi"! Tämä Greyland Film -tuotemerkin lateksinaamari on käsin designattu, jotta siihen on saatu niin realistinen ulkonäkö kuin mahdollista. Naamari on valmistettu hyvin ohuesta lateksista ja se peittää kokokasvot ja tuntuu siltä kuin kasvoille laittaisi toisen ihon. 

Kiki-Riki Greyland Film Naamari on luksusnaamareiden luksusnaamari! Ainutlaatuinen laatu ja täydellinen istuvuus tekevät naamarista uskomattoman realistisen näköinen. Naamarissa on aukot silmille, suulle ja nenälle esimerkiksi naamarin suun kohdalla. Korkealaatuinen naamari esimerkiksi Halloweeniin, mene naamiaisiin 100 % Kiki-Rikinä! Mutta muista, että teemaan sopiva asu tekee vieläkin enemmän oikeutta naamarille! 

Vinkki: Jos naamari istuu huonosti silmien/nenän/suun kohdalta, voit yksinkertaisesti hieman suurentaa reikiä esimerkiksi kynsisaksilla!

Tietoja tuotteesta Kiki-Riki Greyland Film Naamari:
  • Todella realistinen
  • Materiaali: Lateksi
  • Koko: One size (aikuisten koko)
  • Oletko allerginen lateksille/kumille? Siinä tapauksessa suosittelemme, että ET KÄYTÄ tätä naamaria! 
Huomioitavaa: Vieläkin realistisemman ulkonäön aikaansaamiseksi kuvan malli on käyttänyt lateksia naamarin ympärillä kaulan kohdalla! 
Tuotenro 46263-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit