kiki-riki-greyland-film-mask-1
kiki-riki-greyland-film-mask-2
kiki-riki-greyland-film-mask-3
youtube video play

Kiki-Riki Greyland Film Naamari

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Roger
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Satt som en smäck ! Cool mask
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Oikein hyvän naamarin tulee peittää koko kasvot, olla yksityiskohtainen ja näyttää realistiselta! Tässä naamarissa täyttyvät kolme kriteeriä kolmesta ja sitä voidaan kutsua "oikein hyväksi naamariksi"! Tämä Greyland Film -tuotemerkin lateksinaamari on käsin designattu, jotta siihen on saatu niin realistinen ulkonäkö kuin mahdollista. Naamari on valmistettu hyvin ohuesta lateksista ja se peittää kokokasvot ja tuntuu siltä kuin kasvoille laittaisi toisen ihon. 

Kiki-Riki Greyland Film Naamari on luksusnaamareiden luksusnaamari! Ainutlaatuinen laatu ja täydellinen istuvuus tekevät naamarista uskomattoman realistisen näköinen. Naamarissa on aukot silmille, suulle ja nenälle esimerkiksi naamarin suun kohdalla. Korkealaatuinen naamari esimerkiksi Halloweeniin, mene naamiaisiin 100 % Kiki-Rikinä! Mutta muista, että teemaan sopiva asu tekee vieläkin enemmän oikeutta naamarille! 

Vinkki: Jos naamari istuu huonosti silmien/nenän/suun kohdalta, voit yksinkertaisesti hieman suurentaa reikiä esimerkiksi kynsisaksilla!

Tietoja tuotteesta Kiki-Riki Greyland Film Naamari:
 • Todella realistinen
 • Materiaali: Lateksi
 • Koko: One size (aikuisten koko)
 • Oletko allerginen lateksille/kumille? Siinä tapauksessa suosittelemme, että ET KÄYTÄ tätä naamaria! 
Huomioitavaa: Vieläkin realistisemman ulkonäön aikaansaamiseksi kuvan malli on käyttänyt lateksia naamarin ympärillä kaulan kohdalla!