sommarlekar-spelset-2
festlekar-set-1

Kesäleikit Pelisetti Lapsille

24,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Amanda
  3 viikkoa sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sen sijaan että ostaisit yhden pelin tuolta, toisen sieltä ja niin edelleen, voit nyt ostaa kokonaisen juhlaleikkisetin meiltä Partykingiltä. Tähän settiin sisältyvät seuraavat pelit: Munajuoksu, pussijuoksu ja purkin heitto. Sinä/te valitsette itse säännöt (voit esimerkiksi tehdä esteradan ja antaa lasten painella kaikkien esteiden läpi), ja leikkisetti sopii täydellisesti juhannukseen, ylioppilasjuhliin tai kesäjuhliin!

Kesäleikit Pelisetti Lapsille sisältää tarvikkeet munajuoksuun, pussijuoksuun ja purkin heittoon. Lusikat, munat, säkit, papupussit sekä mukit sisältyvät. Pakkauksen takapuolella on lisätietoa ja säännöt/tiedot ovat ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, suomeksi ja englanniksi.

 • Leikkisetti lapsille
 • Sis. munajuoksun, pussijuoksun ja purkin heiton