Valikko

Kaulus ja Rannenauhat Deluxe

24,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä näyttävä kaulus toimii upeana katseenvangitsijana naamiaisasussasi! Yhteensopivat rannenauhat viimeistelevät tyylin, eikä upean asun luomiseksi tarvita paljon muuta. Klovnimeikki naamaan, renessanssityylinen mekko tai vitsikäs asu päälle ja saat todella upean ja näyttävän naamiaisasun. Kaulus ja rannenauhat sopivat moneen eri asuun ja voit käyttää niitä vuosi toisensa jälkeen! 

Kaulus ja Rannenauhat Deluxe sisältää suuren kauluksen ja kaksi yhteensopivaa rannenauhaa. Saatavana mustana ja valkoisena, valmistettu polyesteristä ja kiiltävästä satiinista. Saatavana aikuisten one size koossa. Toimitetaan kappaleittain.

  • Koko: One size (aikuisten koko)
  • Materiaali: Polyesteriä
  • Määrä: Kappaleittain
  • Valitse joko musta tai valkoinen

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu upeista naamiaisasuistaan, jotka ovat uskomattoman korkealaatuisia. Ne saattavat maksaa hieman tavallista enemmän, mutta ovat täysin omaa luokkaansa! Niitä ei voi edes verrata perinteisiin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta asu on helppo pestä ja sitä voi käyttää useita kertoja.