mm-teleskop-for-mobiltelefon-84857-1
mm-teleskop-for-mobiltelefon-84857-2

Kauko-objektiivi Matkapuhelimelle

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko kyllästynyt siihen, että puhelimen tarkennusominaisuus ei riitä kaukana sijaitsevien kohteiden kuvaamiseen? Tai oletko kenties yksityisetsivä, joka etsii fiksuja tarvikkeita varustevalikoiman täydentämiseen? Tässä on etsimäsi tuote! Kauko-objektiivi älypuhelimille!

Kauko-objektiivi Matkapuhelimelle on monitoimityökalu, jonka avulla voit ottaa kuvia puhelimella kauko-objektiivin läpi, mutta myös katsoa sen läpi paljain silmin tarkennuksen optimoimiseksi. Kauko-objektiivissa on lisäksi teline ja säädettävä kiinnike puhelinta varten, ja se sopii useimmille puhelinmalleille. 

  • Materiaali: Kumi, kovamuovi
  • Mitat: 15,5 x 8 x 17 cm
  • Mitat (linssi): 40 x 60 mm
  • Lähtöpupilli, etäisyys: 20 mm
  • Lähtöpupilli, halkaisija: 22 mm
  • Zoom: 110 mm