brunbjorn-maskot-maskeraddrakt-1

Karhu Maskotti Naamiaisasu

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pukeutuminen joksikin muuksi yhden illan ajaksi on usein arvostettu ominaisuus, kun on vuoden halloweenjuhlien, naamiaisten tai syntymäpäiväjuhlien aika. Parhaan puvun löytäminen on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa. Nyt voit lopettaa etsimisen! Tässä on kaikki, mitä tarvitset onnistuaksesi muiden vieraiden joukossa. Täydellinen turkispuku päästä varpaisiin. Tämä pelottava ja huomiota herättävä puku pystyy harhauttamaan, eikä kukaan arvaa, että se olet sinä.

Karhu Maskotti Naamiaisasu on valmistettu pääosin polyesteristä ja kumista. Siihen kuuluu karvainen kokovartalopuku ja naamari, käsineet ja jalat.

One Size.