supportersmink-vitrodgron-1

Kannattajameikki Valkoinen/Punainen/Vihreä

2,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Randi
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Det var perfekt
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaunein meikki penkkiurheilijalle - hanki kasvomaalauksesi jo tänään. Tämä tuote on oiva valinta, jos haluat kannattaa joukkuettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvomaalaus on hyvälaatuinen, joten se kestää koko ottelun. Tämän meikin avulla kenellekään ei jää epäselväksi, mitä joukkuetta kannatat. Se sisältää aina kolmea eri väriä paletissa, tässä setissä ne on valkoinen, punainen ja vihreä. Joten jos kannatat joukkuetta, jonka väreistä löytyy kahta tai kolmea näistä väreistä, sitten ei tarvitse enää miettiä. Ehkä pidät Italiasta? Osta urheilu- ja fanimeikkisi tänään Partyking.fi:stä.

Kannattajameikki Valkoinen/Punainen/Vihreä koostuu kolmen värin paletista, jotka riittävät yhdelle ihmiselle.