tartbild-unicorn-74943-2
tartbild-unicorn-74943-1

Kakkukuva Unicorn

4,90 €

art.nr 74943-1
Kutsut, joilla on värikkäitä ilmapalloja, hattaraa ja sateenkaaren väristä konfettia, pitää kaiken huipuksi lopettaa Unicorn-täytekakulla! Täytä lastenkutsujen unelma roosalla pilvellä ja lentävällä yksisarvisella. Täytekakku syödään varmasti riemuiten!  

Kakkukuva Unicorn on halkaisijaltaan noin 20 cm, ja se riittää 8-12 palan kakkuun. Kakkukuvan avulla on erittäin helppoa koristella upea täytekakku. Aloita kostuttamalla kakkukuva varovasti vedellä tai liivatteella ja kiinnitä levy sitten kakkuusi. Se on nyt valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille! 

>> Klikkaa tästä lukeaksesi kuinka laitat kakkukuvan kakun päälle!

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151. ”E102, E122: voi vaikuttaa haitallisesti lapsen keskittymiskykyyn. Säilytys viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva ja levy on painettu syötäväksi sopivalla musteella ja se on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. 
Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit