Valikko

Kakkukuva Pyjamasankarit

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Päivän aikana he ovat tavallisia 6-vuotiaita - mutta kun pyjamat puetaan päälle, he ovat Catboy, Owlette ja Gekko!

Koristele syntymäpäiväkakku kakkukuvalla, joka esittää pyjamasankareita! Todella hauska ja leikkisä lisä kakkuun, jota arvostetaan varmasti lastenjuhlissa.

Kakkukuva Pyjamasankareiden halkaisija on noin 20 cm, riittää 8-12 palan kakkuun. Mukavan kakun luominen kakkukuvan avulla on erittäin helppoa. Aloita kostuttamalla kakun kuva varovasti vedellä tai gelatiinilla ja kiinnitä sitten kakun päällinen kakkuun. Se on nyt valmis tarjottavaksi kaikille juhlijoille!  

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151, E102, E122: voi vaikuttaa kielteisesti lasten keskittymiseen. Säilytä viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle kiekolle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151, E102, E122: kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.