tartbild-avengers-74769-1
tartbild-avengers-74769-2

Kakkukuva Avengers

4,90 €

art.nr 74769-1
Ehdottomasti cooleimmat supersankarit ovat tietenkin Avengeeeers! Järjestä cooleimmat juhlat Avengers-teemalla! Kukapa ei haluaisi maistaa Hulkia? Koska on päivänselvää, että lihakset alkavat kasvaa syödessäsi palan kakkua. Tämä on taatusti lastenjuhlien kohokohta! 

Kakkukuva Avengers on halkaisijaltaan noin 20 cm, joka riittää 8-12 palan kakkuun. Hienon kakun tekeminen on erittäin helppoa kakkukuvan avulla. Aloita kostuttamalla kakkukuva varovasti vedellä tai gelatiinilla ja kiinnitä sitten kakkulevy kakkuun. Nyt se on valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille! 

>> Klikkaa tästä lukeaksesi kuinka laitat kakkukuvan kakun päälle!

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151. ”E102, E122: voi vaikuttaa kielteisesti lasten keskittymiskykyyn. Säilytys viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle kiekolle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. 

Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit