tartdekoration-spiderman-75295-1

Kakkukoriste Säästölipas Spiderman

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

22,99 €

Mahtavin kakkukoriste, jossa on Hämähäkkimies ja syötäviä seteleitä! Voisiko tulla paremmaksi? Ihanteellinen supersankarijuhlaan!

Kakkukoriste Säästölipas Spiderman on kakkukoriste, joka on muodoltaan kuin Hämähäkkimies ja kaksitoista syötävää seteliä. Kakkukoriste on valmistettu muovista ja se on kooltaan 110 x 195 x 190 mm.

Setelit ovat gluteenittomia ja ne sisältävät perunatärkkelystä, makeutusainetta (E955), oliiviöljyä, kookosrasva,a auringonkukkaöljyä, väriaineita (E160a, E133, E120), saflori-uutetta ja makuaineita. Varoitus! Sopiva 3-vuotiaasta lähtien. Sisältää pieniä osia, jotka lapsi saattaa nielaista.

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Sedlarna är glutenfria och innehåller potatisstärkelse, sötningsmedel (E955), olivolja, kokosfett, solros olja, färgämnen (E160a, E133, E120), safflor-extrakt och smaksättning. Varning! Lämplig från tre år. Innehåller små delar som kan sväljas.

Tuotenro 75295-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit