tartdekoration-musse-pigg-75294-1

Kakkukoriste Säästölipas Mikki Hiiri

24,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Todella cool kakkukoriste, jossa on Mikki Hiiri ja syötäviä seteleitä. Siitä tulee suuri menestys Disney-juhlassa!

Kakkukoriste Säästölipas Mikki Hiiri on kakkukoriste, joka esittää Mikki Hiirtä ja kahtatoista syötävää seteliä. Kakkukoriste on valmistettu muovista ja se on kooltaan 140 x 140 x 195 mm.

Setelit ovat gluteenittomia ja ne sisältävät perunatärkkelystä, makeutusainetta (E955), oliiviöljyä, kookosrasvaa, auringonkukkaöljyä, väriaineita (E160a, E133, E120), saflori-uutetta ja makuaineita. Varoitus! Sopiva 3-vuotiaasta lähtien. Sisältää pieniä osia, jotka lapsi saattaa nielaista.

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Sedlarna är glutenfria och innehåller potatisstärkelse, sötningsmedel (E955), olivolja, kokosfett, solros olja, färgämnen (E160a, E133, E120), safflor-extrakt och smaksättning. Varning! Lämplig från tre år. Innehåller små delar som kan sväljas.