Valikko

Juhlaverho Vihreä

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Vihreä verho on ihana juhlakoriste tai sisustusyksityiskohta! Heti, kun ripustat sen huoneeseen, huone saa aivan erilaisen ulkonäön ja luonteen. Jos ripustat verho oviaukkoon, saat mahtavan sisääntulon, ja jos ripustat sen suoraan seinälle, saat oikein tyylikkään seinäkoristeen. Ihanteellinen näyttämöllä, jälkiruokapöydän takana tai tanssilattian vieressä!

Juhlaverho Vihreä on verho, jossa on vihreitä kaistaleita. Verho on valmistettu muovista, palosuojatusta materiaalista. Verho on kooltaan 100 x 240 cm ja se on helppo ripustaa seinälle tai oviaukkoon.

Myydään kappaleittain.