kalaselipser-unicorn-1
kalaselipser-unicorn-2

Juhlaportti Unicorn

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

99,99 €

Yksisarvinen - ehdottomasti paras ystävä, jonka voi saada, varsinkin lastenkutsuilla! Yksisarvinen on oikeastaan erittäin hyvä kutsuilla, sillä se tarkoittaa myös muun muassa roosaa hattaraa, iloisia lapsia ja ilmaisia lentomatkoja sateenkaarelle. Saisipa olla taas lapsi... silloin olisimme ainakin tulleet yksisarvisjuhlaasi.

Juhlaportti Pink on superupea portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista maagiset! Juhlaportissa on kuvioina joukko lentäviä yksisarvisia. Yksisarviset näkyvät sekä oikeassa että vasemmassa pilarissa. Yksisarviset ovat vaaleanpunaisia, niiden siivet ovat keltaiset sekä häntä ja harja sateenkaaren väriset. Yksisarvisten pään päällä on monivärinen teksti: "Grattis! Det är din födelsedag". Portin "katossa" lukee "Grattis" isoilla ja värikkäillä kirjaimilla. Saadaksesi kutsuille parhaan juhlatunnelman asetat vain juhlaportin esimerkiksi ovelle, joka johtaa sisälle "juhlasaliin".

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Vaaleansininen, roosa, vihreä, valkoinen jne.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan
Tuotenro 51463-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit