kalaselipser-fox-1
kalaselipser-fox-2

Juhlaportti Fox

 89,90 €  49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko aika kutsua kettumaisen hauskoille kutsuille? Onnistuaksesi tarvitset: superhypermonta ilmapalloa, värikkäitä tavaroita (ruskeita/punaisia esineitä, koska kyseessä on kettukutsut), vähän kettukuvioituja koristenauhoja, iloisia lapsia (tietenkin) ja jättiläismäisen ison juhlaportin! Mutta juhlaportti... mikähän se on? Ymmärrämme, että se on uusi sana sinulle, mutta se on superiso portti/sisäänkäynti, joka tekee juhlalle mahtavan tunnelman!

Juhlaportti Fox on superkiva portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista AWESOME! Juhlaportissa on kuvioina neljä kettua, jotka katselevat eteenpäin sekä paljon erivärisiä syksyn lehtiä ja tammenterhoja. Sekä vasemmassa että oikeassa pilarissa on söpö, pieni kettu ja teksti: "Grattis! Det är din födelsedag". Sama kuvio ja teksti on portin "katossa". 

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Beige, oranssi, liila, ruskea ja keltainen.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan