kalaselipser-fox-1
kalaselipser-fox-2

Juhlaportti Fox

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

99,99 €

Onko aika kutsua kettumaisen hauskoille kutsuille? Onnistuaksesi tarvitset: superhypermonta ilmapalloa, värikkäitä tavaroita (ruskeita/punaisia esineitä, koska kyseessä on kettukutsut), vähän kettukuvioituja koristenauhoja, iloisia lapsia (tietenkin) ja jättiläismäisen ison juhlaportin! Mutta juhlaportti... mikähän se on? Ymmärrämme, että se on uusi sana sinulle, mutta se on superiso portti/sisäänkäynti, joka tekee juhlalle mahtavan tunnelman!

Juhlaportti Fox on superkiva portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista AWESOME! Juhlaportissa on kuvioina neljä kettua, jotka katselevat eteenpäin sekä paljon erivärisiä syksyn lehtiä ja tammenterhoja. Sekä vasemmassa että oikeassa pilarissa on söpö, pieni kettu ja teksti: "Grattis! Det är din födelsedag". Sama kuvio ja teksti on portin "katossa". 

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Beige, oranssi, liila, ruskea ja keltainen.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan
Tuotenro 51461-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit