Näytä suurempi kuva

Joulupukki Pahvinaamari

first_saleprice.value: 187
first_price.value: 234
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
2,32 € 2,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Jos haluat mieluummin käyttää rahasi kalliisiin joululahjoihin, niin tässä on sinulle huippuhalpa joulupukin naamari! Se peittää puolet kasvoistasi, joten voit helposti huudella HO-HO-HO tai ahmia joulukarkkeja joululahjojen jakamisen välillä. Etkä tarvitse sitä rasittavaa ja paksua joulupukinpartaa suusi ympärille!

Joulupukki Pahvinaamari esittää joulupukkia tonttuhatussa ja siinä on aukot silmillesi ja nenällesi. Naamari on ohutta pahvimateriaalia ja peittää kasvojesi yläosan, joten voit helposti puhua ja syödä. Joulupukkinaamari pysyy paikoillaan joustavan pään taakse tulevan kuminauhan avulla. Joulupukkinaamari on erinomainen, kun haluat pukeutua joulupukiksi tai haluat pitää hauskaa joulunaamaria joulujuhlassa.

  • Materiaali: Pahvi
  • Peittää puolet kasvoistasi
  • Sis. joustavan kuminauhan
  • One size (aikuisten koko)
  • Myydään yksittäin (kappaleittain)

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen69150 tai ladata ne manuaalisesti.
castle