jultomte-julstrumpa-av-linne-90667-1

Joulupukki Joulusukka Pellavaa

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Koukku Joulusukalle

Koukku Joulusukalle

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Odottaessasi joulupukkia voit valmistautua hänen saapumiseensa! Tämän joulusukan avulla, jossa on itsensä joulupukin kuva, hän tulee löytämään helposti paikan, jonne lahjat kuuluu laittaa. Täydellinen takan, joulukuusen tai kirjahyllyn koristeluun. 

Joulupukki Joulusukka Pellavaa on punainen joulusukka, jonka vahva lenkki tekee sukan ripustamisesta helppoa. Sukka on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista. Sukassa on tarpeeksi tilaa täyttääksesi sen hauskoilla joululahjoilla, kuten leluilla, makeisilla, lahjakortilla tai muilla joululahjoilla!

  • Materiaali: Pellava
  • Mitat:
- Aukon leveys: 19 cm
- Pituus yläreunasta kantapäähän: 49 cm
- Pituus kantapäästä varpaisiin: 29 cm

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0