vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Joulupaidat

Eihän viimeisin biletrendi ole jäänyt sinulta huomaamatta? Unohda pikkujoulujen tyylikkäät mekot ja puvut. Tänä jouluna pukeudutaan joulupaitoihin, joissa on kimalletta sekä mauttomia kuvioita ja hahmoja. Pikkujouluperinne on kotoisin USA:sta, jossa sitä juhlitaan yleensä kotona tai työpaikalla. Myös Isossa-Britanniassa on voimissaan jouluperinne, jonka mukaan joulupaitaa käytetään tiettynä joulukuun päivänä. ”Christmas Jumper Day” on Pelastakaa lapset -järjestön keräys, jossa kaikki pukevat päälleen joulupaidan ja lahjoittavat vähintään euron Pelastakaa lapsille.

Hauskat joulupaidat ja typerät joulupaidat


Sittemmin on keksitty myös kilpailuja, joissa on tarkoitus pukea päälleen ehdottomasti typerin ja sopimattomin joulupaita, jonka onnistuu löytämään. Tämä kilpailu on levinnyt kaikkialle maailmaan ja lupaamme sinulle... maailmassa on suuri määrä mauttomia joulupaitoja. Juuri siksi olemme ottaneet valikoimaamme joulupaitoja, jotka ovat sekä hysteerisen hauskoja, erittäin typeriä että uskomattoman tyylikkäitä – sekä miehille, naisille, lapsille että vauvoille. Tartu sinäkin tähän trendiin. Partykingiltä löydät mieleisesi joulupaidan, etsitpä sitten hassua, tuhmaa tai vakavahenkistä joulupaitaa joulujuhliin 2024. Kutsu itsesi joulujuhliin, äläkä ota juhlia turhan vakavasti – vitsikkään joulupaidan ansiosta olet juhlien keskipiste.

Hauska joulupaita joka tilanteeseen


Partykingillä voit valita joulupaidaksesi vaikkapa kirkkaanvihreän paidan, jonka teksti "Santa Has Been Naughty" ei ehkä sovi kovin hyvin joulupäivälliselle mummin ja vaarin luokse, mutta sitäkin paremmin kaverien kesken vietettävään iltaan. Voit valita omasi myös paidoista, jotka ovat aivan liian täynnä kuvioita, väreiltään häiritseviä ja varustettu vaikkapa sopimattomalla tekstillä "Kiss me under the mistletoe" nuolen osoittaessa "alakertaan". Kaikki nämä paidat ovat saatavilla niin miehille kuin naisille ja niitä voi käyttää halutessaan myös kesällä ja syksyllä. Ei ole oikeastaan olemassa mitään sääntöä siitä, että olisi kiellettyä käyttää typeriä joulupaitoja kesällä...vai onko? Valikoimassamme on paitoja miehille ja naisille, meillä on unisex-paitoja ja meillä on paitoja, joiden aiheena on muun muassa Playstationin symboli.

Yhteensopivat joulupaidat koko perheelle!


Tilaa omasi jo tänään tai mikset sopisi kavereidesi kanssa siitä, että jokainen tulee juhliin joulupaitaan pukeutuneena? Vai viihdytkö parhaiten kotona perheen parissa? Hanki joulupaita jokaiselle perheenjäsenelle, niin teillä on jotakin päälle puettavaa kotona. Kuvittele, miten hauskaa on, jos sinä ja parhaat kaverisi saapuisitte työpaikalle – jokainen erilaisiin tyylikkäisiin ja sopimattomiin paitoihin pukeutuneena? Vai aiotko suunnata kavereidesi kanssa kierrokselle kaupungilla uusissa joulupaidoissanne? Mietitkö, miten ihmiset tulisivat reagoimaan siihen? Joulupaidat ovat siis toisin sanoen täydellisiä joka tilanteeseen! Jos olet todella fiksu, voit käyttää joulupaitaasi naamiaisasuna, jolloin säästät rahaa ja olet samalla todella ainutlaatuinen. Kukapa olisi nimittäin aavistanut, että saavut naamiaisiin päälläsi paksu neulottu joulupaita, jonka aiheena on tonttu, joka saa vitsaa? Riski tai mahdollisuus on, että voitat parhaan naamiaisasun palkinnon!

Löydä joulupaitasi meiltä!


Jos etsit joulupaitaa naisille, joulupaitaa miehille, hauskaa pientä joulupaitaa lapsille, typerää joulupaitaa tai monikossa – useita typeriä joulupaitoja, löydät ne meiltä Partykingiltä! Aika sairasta, vai mitä? Siis yhteenvetona – riippumatta siitä, millaista joulupaitaa etsit, voit ostaa ne netistä Partykingiltä!
Lue lisää