Joulukoristeet & Jouluaskartelu

Voi ei, ajattelet. Joulu on taas täällä etkä ole yhtään valmistautunut, kuten tavallista. Ymmärrämme. Joulu tulee ja menee joka vuosi nopeammin ja tuskin ehtii edes silmiä räpäyttää, kun on taas aika koristella jouluksi. Ehkä tänä vuonna olisi uusien joulukoristeiden aika? On ikävää, jos joka vuosi on samat joulukoristeet. Joulupäivällisestä ja uudenvuodenjuhlista pitää myös tulla hienot ja erityiset. Voimme auttaa sinua tuossa kaikessa!

Joulukoristeiden laittamisen ei pitäisi olla taakka, vaan sitä pitäisi odottaa jo heti uudenvuoden jälkeen. Joulukoristeiden laittaminen antaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja pitää hauskaa samalla, kun teette kodista hienon. Eikä joulukoristeiden laittamisen pitäisi myöskään olla hankalaa, vaan riittää, kun valitsee muutamia kynttilöitä ja valonauhoja, ehkä yhden jos toisenkin kimallepallon ripustettavaksi kuuseen – olette valmiita. Jos olette perhe, joka suhtautuu fanaattisesti jouluun, voimme onneksenne kertoa, että meillä on satoja, lähes tuhansia joulutuotteita koristeluun. Täällä on niin paljon tarvikkeita, että on mahdotonta luetella niitä kaikkia.

Luota meihin – kukaan ei tule huomaamaan, että olit katsonut viime sekunnilla meidän valikoimaamme. Meiltä löytyy kaikkea värikkäistä ilmapalloista, serpetiinistä ja kynttilöistä tähtikonfetteihin, valonauhoihin ja joulusukkiin. Meillä on niin edullisia kuin arvokkaampia koristeita, koristeita sekä pienille lapsille, vanhemmpille lapsille että aikuisille. Glitteriä siellä ja viirinauhoja täällä, ja saat ehkä jopa hieman tekolunta meidän lumikoneemme avulla, jos sää pettää. Pahimmassa tapauksessa sukusi päättää, ettet koskaan enää ole vastuussa koristeista – sinulla ei toisin sanoen ole mitään menetettävää!

Lue lisää