vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Tonttuovi

Tonttuovi uusi tapa koristella joulua varten! Tonttuoven konsepti on se, että luot oman maagisen joulumaailmaan esimerkiksi olohuoneen, keittiön tai makuuhuoneen seinän viereen. Päätuote on pieni ovi, jonka voit tietenkin ostaa Partykingiltä, ja sitten koristelet toiveidesi mukaan. Tarjoamme laajan valikoiman tonttuoven tarvikkeita ja settejä, jotta voit luoda täysin ainutlaatuisen tonttuovikoristeen!

Luo hauska tonttuovi tämän vuoden jouluksi


Mikä olisi maagisempaa kuin pieni, selittämätön yllätys lapsille joka päivä jouluun asti? Joka yö nimittäin tapahtuu pieniä piloja jossakin päin kotona, ja pääepäilty niihin asuu seinässä olevan pienen oven takana. Tonttu on esimerkiksi jättänyt hauskoja kirjeitä keittiön pöydälle, luonut lumiukkoja vessapaperista ja valmistellut joululeivonnaisia koko perheelle. Tonttu on nimittäin hyvällä joulutuulella ja se johtuu todennäköisesti siitä, että oletteko koristelleet hänen ovensa juhlavan valikoimamme tuotteilla!

Löydä kaikki tonttuovi-tarvikkeet meiltä


Ainoa rajoitus Tonttuoven koristelemisessa on vain mielikuvituksesi. Hanki joulukoristeiksi minikokoisia tuotteita, jotka voivat olla kelkkoja ja pulkkia, joulumyssyjä, kransseja, tikkaita, lyhtyjä, lunta, ja viimeistele kokonaisuus valosarjalla. Tontut ovat ovelia kavereita, ja tonttuoveen on saatavilla uusia sisustustuotteita ja yksityiskohtia koko joulun ajaksi - kotitekoisesti tai ostettuna!

Valmiit setit tai DIY


Päästä koko perheen luovuus liikkeelle koristelemalla tonttuovi alusta alkaen itse tai ostamalla valmis setti, joka on erityisesti tarkoitettu niille, jotka eivät halua tehdä niin paljon valintoja luodessaan omaa ainutlaatuista tonttuoveaan. Pääasia on se, että tonttuoven kanssa puuhastelu on hauskaa ja viihtyisää kaikille siihen osallistuville - suurille ja pienille!

Osta tonttuovesi helposti ja kätevästi netistä!


Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi koristellaksesi tonttuoven ja saadaksesi hauskoja koristeita, jotka levittävät joulutunnelmaa koko kotiin. Tutustu tonttuovi-tuoteryhmäämme löytääksesi sinulle mieluisat yksityiskohdat, ja muista kertoa tontulle terveisiä meiltä!
Lue lisää