vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Jouluinen askartelu

Kukapa ei olisi väsyttänyt itseään jouluisilla askarteluilla? Yleensä askarteluja tehtiin lapsena, mutta aikuisiällä voi olla vaikeaa "ottaa aikaa" omien koristeiden tekemiseen. Me Partykingillä autamme sinua - meillä on valtava valikoima askartelutuotteita, joista sinä ja lapsesi voitte askarrella. Meillä on kaikkea maan ja taivaan väliltä, esimerkiksi piippurasseja, tonttutarroja, tee-se-itse joulukorttisettejä ja paljon muutakin!

Helppoa jouluaskartelua pienille lapsille ja aikuisille


Kun joulu lähestyy, on aika otttaa esille jouluaskartelut ja luoda kotiin tunnelmallinen ilme. Oletko ottanut pitkän vapaan joulun ajaksi ja lapsenlapsesi ovat vierailulla luonasi? Varaa joulukorttien tekoa varten glitteriä ja kyniä, liimapuikkoja ja kaikkea, mitä ehkä lasten kanssa tarvitaan klassisessa jouluaskartelussa. Meillä on laaja valikoima jouluaskartelutuotteita, jotka sopivat kaikille.

Jouluaskartelua valmiiden settien avulla


Teille, joilla ei ole loistavaa luomiskykyä, on olemassa valmiita settejä (helppoa jouluaskartelua), joka sisältää kaiken esimerkiksi oman joulupöllön tai itse tehtyjen joulukorttien valmistamiseen. Meillä on yksivärisiä joulukortteja, kuvakortteja ja paljon muuta - usein paperimateriaalista. Käytä esimerkiksi vähän vihreää ja punaista paljettinauhaa ja tee oma viirinauhasi? Ei ole olemassa mitään rajoja sille, mitä voi tehdä.

Luo taikoja paperisten jouluaskartelujen avulla


Paperin käyttäminen jouluaskarteluissa on klassinen suosikki. Valikoimamma sisältää kaikkea kauniista joulukorteista origamiin ja paperikoristeisiin. Sinä ja lapsesi voitte päästää luovuuden valloilleen ja saada aikaan ainutlaatuisia joulukoristeita.

Hauskaa jouuaskartelua lapsille - luokaa taianomainen Tonttuovi


Saadaksenne joulun aikaan hieman taikaa voitte luoda yhdessä tonttuoven. Anna lasten koristella ovi ja laittakaa se sitten sopivaan paikkaan, jossa tonttuovi voi levittää iloa ympärilleen. Tämä hauska ja mielikuvituksellinen puuha tuo jouluun lisää taikaa.

Jouluaskartelua kaikenikäisille


Jouluaskasrtelutarvikkeidemme monipuolinen kokoelma sisältää vaihtoehtoja sekä lapsille että aikuisille. On valmiita jouluaskartelusettejä ja materiaaleja, jotka innostavat luoviin projekteihin – meiltä löydät kaiken tarvitsemasi luodaksesi upean joulutunnelman. Haluatpa siis askarrella yhdessä lasten kanssa tai nauttia rentouttavasta jouluaskartelusta itsekssesi, Partyking on kumppanisi maagisen jouluaskarteluelämyksen luomisessa. Tervetuloa tutustumaan jouluaskartelun maailmaan!
Lue lisää