yeti-greyland-film-mask-1
yeti-greyland-film-mask-2

Jeti Greyland Film Naamio

 49,90 €  24,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jeti, tai lumimies, on apinaa muistuttava olento, jonka sanotaan elävän korkealla Himalajan vuoristossa ja tiibetiläisellä ylätasangolla. Tarun mukaan Jeti viettää paljon aikaa yhdessä Loch Nessin merihirviön kanssa ja parhaan serkkunsa Mr Bigfootin kanssa! Tänäkään päivänä ei ole tieteellisiä todisteita herra Jetin olemassaolosta, mutta ei myöskään todisteita siitä, että hän EI ole olemassa... Sinähän olet nähnyt hänet.. Ja voit vahvistaa hänen olevan olemassa! 

Jeti Greyland Film Naamio on uskomattoman mahtava, Greyland Filmin lateksijumalien valmistama lateksinaamio. Naamio muistuttaa myyttistä Jetih hahmoa (tai lumimiestä, kuten häntä myös kutsutaan), jonka kasvot ovat apinan ja ihmisen yhdistelmä. Naamio on valkoinen tyypillisillä apinanpiirteillä ja istuu todella hyvin kasvoilla. Naamiossa on silmä-, suu- ja nenäaukot, ja voit halutessasi helposti suurentaa niitä. Juuri tämä naamio, kuten muutkin Greyland Filmin naamiot, ovat niin hyvälaatuisia, että niitä käytetään muun muassa elokuva- ja teatterinäytöksissä ympäri maailmaa. 

Vinkki: Jos naamio on liian tiukka silmien/nenän/suun ympärillä, voit helposti leikata suuremmat reiät kynsisaksilla tai vastaavilla.

Tietoja tuotteesta Jeti Greyland Film Naamio:
  • Materiaali: Lateksi
  • Koko: One Size (aikuisten koko)
  • Valmistaja: Greyland Film
  • Uskomattoman realistinen ja hyvin yksityiskohtainen
  • Naamio on täysin peittävä, ja ulottuu alas kaulalle
  • Silmä-, suu- ja nenäaukot
  • Voidaan käyttää meikin kanssa
  • Oletko allerginen lateksille/kumille? Emme suosittele käyttämään tätä naamiota!