gigantisk-chokladpaskhare-2

Jättimäinen Suklaapääsiäispupu

9,99 €

Tämä tässä on jättipupu Klett, Pohjolan suurin suklaapupu, joka on kokonaiset 33 cm pitkä. Sen 500 gramman paino tekee siitä lisäksi todellisen raskassarjalaisen suklaa-sarjassa. Klett ei kuitenkaan ole ainoastaan iso ja painava, vaan myös todella herkullinen. Maitosuklaa sekoitettuna tummaan ja valkoiseen suklaaseen tekee Klettistä todellisen pääsiäisen kuninkaan!

Jättimäinen Suklaapääsiäispupu on jättikokoinen maitosuklaasta valmistettu pääsiäispupu, joka on koristeltu valkoisella ja tummalla suklaalla. Jänis on kooltaan kokonaiset 33 cm ja painaa täydet 500 grammaa.

Ainesosat: Vähintään 30 % kaakaota maitosuklaassa; vähintään 18 % täysmaitojauhetta. Vähintään 50 % kaakaota tummassa suklaassa. Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, laktoosi, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja gluteenista. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Lisäkysymyksiä voit esittää asiakaspalvelullemme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostosta, jos muuta ei ilmoiteta.
Tuotenro 63975-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit