jack-daniels-honey-chokladkaka-1

Jack Daniels Honey Suklaalevy

4,90 €

100 grammaa

 − art.nr 42237-1
Onko sinulla tapana hörppäillä lasillinen viskiä silloin tällöin, mutta kaipaat jotakin sopivaa pureskeltavaa sen seuraksi? Sillä eihän mitkä tahansa pikkupurtavat tai makeiset sovi yhteen viskin kanssa. Kunnes nyt!
Käytä tilaisuutta hyväksesi ja nauti Jack Danielsin ihanasta suklaalevystä, joka on täytetty Tennessee Honey Whiskyllä samalla, kun nautit lasillisen JD Whiskyä. Nyt puhumme aivan ihastuttavasta yhdistelmästä, joka on ihanteellinen viskin ystävälle, joka rakastaa myös suklaata.

Jack Daniels Honey Suklaalevy on ylellistä maitosuklaata, joka on täytetty Jack Daniel's Tennessee Honey Whiskyllä. Suklaalevyssä on sopivia paloja, jotka on helppo taittaa. Valmistaja on Goldkenn, joka on eksklusiivinen tuotemerkki Sveitsistä.

Yksi suklaalevy painaa 100 grammaa

Ei sovellu alaikäisille!

Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, Jack Daniel's hunaja 9,5%, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, voirasva, emulgointiaine (soijalesitiini), luonnollinen vaniljauute. Kaakao: vähintään 37%. Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinöistä, manteleista, pekaanipähkinöistä, saksanpähkinöistä, pistaasipähkinöistä, cashewpähkinöistä, kananmunasta ja gluteenista. 
Alkoholipitoisuus 3,45%.
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Jack Daniel’s honung 9,5%, helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakao: minst 37%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pecannötter, valnötter, pistagenötter, cashewnötter, ägg och gluten. 
Alkoholhalt 3,45%.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit