Näytä suurempi kuva

Itsestään Kulkeva Kolmipyöräinen Rekvisiitta

first_saleprice.value: 5800
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
71,92 € 89,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Kuvittele mielessäsi: aivan pimeä talo, tulet kotiin ja olet vähän väsynyt työpäivän jälkeen. Kun olet mennyt jääkaapille juomaan maitoa suoraan purkista, kuulet kilisevän äänen olohuoneesta... "mikä se voi olla?" ajattelet. Menet hitaasti kohti olohuonetta ja saat kauhuksesi nähdä kolmipyöräisen, joka pyöräilee edestakaisin... ITSESTÄÄN?? "Kuinka h***ssa tämä on mahdollista" ajattelet... MUTTA kun kauhu on todella saanut sinut valtaansa, ja juuri, kun luulet saavasi sydänkohtauksen, hyppää veljesi esiin ja huutaa: "SAINPAS SINUT!". Huh, se oli vain pilaa. Vai oliko se?

Itsestään Kulkeva Kolmipyöräinen Rekvisiitta on oikein mahtava ja hirvittävä rekvisiitta, joka esittää vanhaa, punaista kolmipyöräistä. Tämän kolmipyöräisen voit nähdä esimerkiksi elokuvassa "The Shining" ja muissa kauhuelokuvissa. Kolmipyöräisessä on takana moottori, jonka ansiosta se "pyöräilee" edestakaisin itsestään, toistaa ääniä ja kammottavaa soittokellon ääntä. Kolmipyöräinen on kooltaan 41 x 66 cm, toimii paristoilla ja siitä tulee oikein superkapine halloweeniin!

  • Materiaali: Metalli, muovi
  • Toimitetaan kokoamattomana
  • Toimii paristolaatikolla (paristot tulevat mukana)
  • "Pyöräilee" edestakaisin ja toistaa kammottavia ääniä
  • Sisältää käyttöohjeet englanniksi
  • Äänenvoimakkuuden säätö
  • Katso video, kuinka kolmipyöräinen toimii

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen57381 tai ladata ne manuaalisesti.
castle