a-tutto-peperoncino-presentset-86554-1

Italialainen Lahjapakkaus Oliiviöljy, Suola ja Chili

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

29,90 €

art.nr 86554-1
Ylikeitetyt pikamakaronit imelän ketsupin kera ei ole juuri sellainen asia, josta iloitset, kun se päätyy lautaselle. Sen sijaan loihdi esille sisäinen mestarikokkisi ja valmista kuumia, mahtavia aterioita tällä maukkaalla italialaisella setillä, jossa on oliiviöljyä, suolaa ja chilipippuria!

Italialainen Lahjapakkaus Oliiviöljy, Suola ja Chili on ylellinen setti, jossa on 6 erilaista italialaista chilimausteherkkua, jotka tekevät ruoasta todella maukasta ja mausteista. Setti sisältää pullon Extra Virgin Oliiviöljyä, 2 erilaista suolaa (Himalajan suolaa ja sisilialaista vuorisuolaa) sekä 3 purkkia herkullista chiliä eri muodoissa: sekä kokonaisina, murskattuna että jauheena. Lyhyesti sanottuna: erinomainen setti kaikille kotikokeille, jotka rakastavat kuumaa italialaista ruokaa!

Setti sisältää:
  • 1 pullo Extra virgin -oliiviöljy chilillä á 100 ml - ihanteellinen vihannesten ja lihan kanssa
  • 1 purkki á 17 grammaa kokonaisia chilipippureita - täydellinen salaatteihin ja kalalle
  • 1 purkki chilijauhetta á 45 grammaa - tuliseksi mausteeksi
  • 1 purkki murskattua chiliä á 27 grammaa - ihanteellinen kastikkeisiin
  • 1 kpl Himalajan suola chilillä, tomaatilla ja punaisella paprikalla á 75 grammaa - täydellinen pastalle ja bruschettaan
  • 1 kpl Sisilian Vuorisuola chilillä á 105 grammaa – ihanteellinen pastalle ja bruschettaan

Ainesosat Extra Neitsytoliiviöljy chilillä:
Extra Neitsytoliiviöljyä 98,5 %, luonnollinen chiliaromi 1,5 %.

Ainesosat Kokonainen chilipippuri:
Kokonainen chilipippuri.

Ainesosat Chilijauhe: Chilipippurijauhe.

Ainesosat Himalajan suola chilillä, tomaatilla ja punaisella paprikalla: Vuorisuola 86 %, chili 6 %, tomaatti 4 %, punainen paprika 4 %.

Ainesosat Sisilialainen Vuorisuola chilillä: Pöytäsuola 98,4 %, chilipippuri 1 %, luontainen chiliaromi 0,2 %, vihannesuute.

Ainesosat Murskattu chili: Murskattu chili.

Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser Himalayasalt med chili, tomat och röd paprika: Bergssalt 86%, chili 6%, tomat 4%, röd paprika 4%.

Ingredienser Sicilianskt Bergssalt med chili: Bordssalt 98,4%, chilipeppar 1%, naturlig chiliarom 0,2%, grönsaksextrakt.

Ingredienser Krossad chili: Krossad chili.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit