intex-uppblasbart-action-sports-play-center-1

Intex Puhallettava Action Sports Play Center

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ota suosikki urheilulajisi mukaan uima-altaaseen! Tämä cool puhallettava lelu esittää urheilukenttää, jossa sinä ja kaverisi voitte pelata jalkapalloa, lentopalloa tai pesäpalloa. Jos haluat saada monta hauskaa tuntia leikkiin ja pelaamiseen, niin sinun kannattaa satsata tähän!

Intex Puhallettava Action Sports Play Center on puhallettava urheilukenttä, jossa voidaan pelata jalkapalloa, lentopalloa ja pesäpalloa. Se on valmistettu PVC-muovista, kooltaan se on 325 x 267 x 102 cm ja se vetää 470 litraa vettä. Pakkauksen mukana tulee myös paikkauslappu. Tämä urheilukenttä sopii hyvin lapsille kolmivuotiaasta alkaen, mutta muista, että lapset tarvitsevat aina aikuisen valvontaa ollessaan lähellä vettä.

Myydään kappaleittain.