vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
inhuman-conditions-98830-1
inhuman-conditions-98830-2
inhuman-conditions-98830-3

Inhuman Conditions Peli

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

99,99 €

Varastossa (4 kpl)
Kuinka hyvin kestät painetta kuulustelun aikana? Voitko vakuuttaa tutkijan siitä, että olet ihminen, vaikka itse asiassa olet robotti, jolla ei ole keskustelukykyä? Inhuman Conditions panee juuri sen koetukselle! 

Inhuman Conditions on nopeatempoinen kahden pelaajan peli, jossa toinen ottaa tutkijan ja toinen epäillyn roolin. Toiminta tapahtuu aavemaisessa byrokraattisessa maailmassa. Vain kahdella leimalla ja keskusteluaiheella varustetun tutkijan on määritettävä, onko epäilty ihminen vai robotti.

Robottien on vastattava tarkasti kysymyksiin välttääkseen epäilyksiä, vaikka niillä on keskusteluvirheitä. Heidän on oltava fiksuja ja ohjattava keskustelua hienovaraisilla tavoilla paljastamatta itseään.

Ihmisillä on vapaus puhua avoimesti, mutta se voi olla kaksiteräinen miekka. Ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia, on vain vastauksia, jotka voidaan pitää epäilyttävänä tai viattomana. Väärinlausunto voi johtaa sekä ihmiset että robotit viraston invasiiviseen vahvistusyksikköön, jossa he odottavat lisätestejä yhdessä vääriä päätöksiä tekevien tutkijoiden kanssa.

  • Kieli: englanti
  • Peliaika: 5 minuuttia
  • Pelaajien määrä: 2
  • SuositusIkä: 12+ 
Tuotenro 98830-1
Kopiera OK

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit