ballongtyngd-stjarna-rod-1

Ilmapallopaino Tähti Punainen

2,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Juhlallisina ja loistokkaina eivät nämä sovi ainoastaan joulujuhlaan, vaan myös Ystävänpäivään tai tunnelmalliseen talvijuhlaan! Erinomainen pitämään heliumilla täytetyt ilmapallot paikallaan, mutta käytä tilaisuutta hyväksesi ja koristele tunnelmallisesti punaisilla, mustilla tai hopeanvärisillä ilmapalloilla, teemastasi riippuen.

Ilmapallopainon kiinnikkeessä on tilaa kaikille juhlan ilmapalloille, mikset kiinnittäisi oikein montaa ilmapalloa painoon suurta syntymäpäiväjuhlaa varten? Tätä tyylikästä ilmapallopainoa, joka on kiiltävää lahjamateriaalia, voit sitten käyttää seuraavassakin juhlassa, sen vuoksi riittää, että sinulla on yksi, johon voit kiinnittää kaikki ilmapallosi.

Ilmapallopaino Tähti Punainen painaa 170 grammaa ja sen kapasiteetti on 30 kpl lateksi-ilmapalloja (9") tai 10 kpl numero- tai kirjainilmapalloja. Partyking ei valitettavasti myy heliumia Suomessa.