bachelor-deluxe-maskeraddrakt-1

Ikuinen Poikamies Deluxe Naamiaisasu

59,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Patrick
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Den er litt stor, også får man ikke den pipen som er på bildet, ikke bli lurt for den pipen du får er en tykk tre pipe som ikke ser ikke litt det samme ut som det på bildet...
  18 / 22 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaikki ajattelevat sinun olevan kaistapäinen, kun saavut juhliin nössöön aamutakkiin pukeutuneena. Mutta kun naispuolinen entouragesi lipuu yhtäkkiä paikalle ja kerääntyy ympärillesi, kaikki tajuavat heti, kuka on tullut paikalle!

Ikuinen Poikamies Deluxe Naamiaisasu sisältää punaisen, lyhyen, kiiltävää silkkiä olevan aamutakin sekä piipun. Aamutakissa on leveä, musta päärme kaikissa ulkoreunoissa, samaa tyyliä oleva kaulus ja kapea vyötärönauha. Pakkaukseen sisältyy myös elegantti piippu, joka on valmistettu puusta ja jossa on puunvärinen varsi ja musta suukappale.

Kengät, housut ja valkoinen huivi eivät sisälly pakkaukseen.

 • Saatavilla koossa: One size.
 • Sisältää: Aamutakin vyöllä ja puupiipun.
 • Materiaali: 100% polyesteriä.

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu naamiaisvaatteistaan ja tarvikkeistaan, jotka ovat upeaa laatua. Ehkä ne maksavat hieman enemmän, mutta ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verrata muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä ja käyttää asua yhä uudestaan.