anti-mygg-ljus-i-glas-10cm-83497-1

Hyttyskarkotekynttilä Lasi

3,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Tulitikut XXL

Tulitikut XXL

4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Kun mielessä ovat lämpimät kesäillat, jotka venyvät pikkutunneille ja auringon polttama iho, jota pistelee rannalla vietetyn päivän päätteeksi, on helppoa unohtaa kaikki ne ärsyttävät pienet hyönteiset, jotka pitävät sinut hereillä kutittelevilla pistoillaan. Pelasta itsesi sytyttämällä kynttilä ja nauttimalla ötökättömästä kesästä! 

Hyttyskarkotekynttilä Lasi on tyylikäs keltainen kynttilä, joka on hyvä olla käsillä kesäiltoina, kun hyttyset alkavat tulla liian lähelle. Kynttilän raikas tuoksu pitää hyttyset poissa, jolloin pääset nauttimaan viihtyisästä tunnelmasta! 

  • Materiaali: Lasi
  • Mitat: 10 cm

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0