Valikko

Human Punishment Seurapeli

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ihmisyyden lopu on lähellä. Kun koneet tekivät kapinan, hengissä selvinneiden ihmisten piti piiloutua. Mutta vielä ei ole toivoa menetetty, viimeiset ihmiset valmistautuvat nimittäin iskemään takaisin. Mutta koneet eivät ole ainoita, jotka ovat hengenvaarallisia tässä uudessa maailmassa. Keitä ovat oikeastaan ihmiset, jotka ovat puolellasi? Löydä tiimisi - mutta älä luota kehenkään!

Human Punishment Seurapeli on jännittävä seurapeli, jossa pelaajat valitsevat itse, kuinka peliä pelataan. Muodosta tiimi toisten pelaajien kanssa, tai selviä hengissä ottamalla koneet käsittelyyn omin päin. Pelissä voi olla 4-16 pelaaja ja sen pelaaminen kestää 15-90 minuuttia. Peliä suositellaan 10-vuotiaasta alkaen ja se on englanninkielinen. Mukana tulee 43 ID-korttia, 66 ohjelmakorttia, 7 asekorttia, 22 uskollisuuskorttia, 2 aktiivista pelaajakorttia sekä sääntökirja.

  • Pelaajien lukumäärä: 4-16 pelaaja
  • Ikäsuositus: 10-vuotiaasta alkaen
  • Kieli: Englanti
  • Aika: 15-90 minuuttia
  • Mukana tulee: 43 ID-korttia, 66 ohjelmakorttia, 7 asekorttia, 22 uskollisuuskorttia, 2 aktiivista pelaajakorttia, sääntökirja