Valikko

Höyhenpuuhka Sininen/Valkoinen

7,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • William
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Klassista höyhenpuuhkaa voidaan käyttää niin moneen eri tarkoitukseen ja se sopii lukemattomiin tilanteisiin. Tämä höyhenpuuhka ihanassa sinisen ja valkoisen väriyhdistelmässä ei ole tietenkään mikään poikkeus ja riippumatta siitä, onko sinulla edessäsi 20-luvunnaamiaiset, dragshow vai jonkin muun tyyppinen tilaisuus, jossa glamour on tärkeintä, niin tämä puuhka tulee sopimaan kuin hanska käteen!

Höyhenpuuhka Sininen/valkoinen on klassinen höyhenpuuhka väreissä sininen ja valkoinen. Se on valmistettu aidoista höyhenistä ja se antaa näin ollen oikein pehmeän ja miellyttävän tunteen, myös suoraan ihoa vasten. Reilun pituutensa ansiosta sitä voidaan käyttää joko kaulan ympärillä tai hartioilla.

 • Koko: 2 metriä
 • Paino: 45 grammaa.