vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
hockeypulver-super-surt-77990-1
  • -54%

Hockeypulver Super Surt

22,99 € 

49,99 €
Hockeypulver esiteltiin 1970-luvun puolessa välissä nimellä Hockeysnus (jääkiekkonuuska), mutta nimi muutettiin pian muotoon Hockeypulver, alkuperäisen nimen saadessa paljon kritiikkiä.

Nyt jo nostalgisen maineen omaava Hockeypulver on joutunut jakamaan paikkansa Bratz- ja Transformers-makeisten kanssa karkkihyllyssä, mikä meidän mielestämme on kurjaa, joten päätimme ottaa tämän klassikon myyntiin kaupassamme.

Myydään yksittäin ja 60 kpl pakkauksissa (koko laatikko)

Ainesosat: Sokeri, happamuudensäätöaine (omenahappo, natriumbikarbonaatti), aromit. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu. Ingredienser: Socker, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumvätekarbonat), aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 77990-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit