hjarta-fullt-av-karlek-1

Hjärta Fullt av Kärlek & Lust

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Victoria
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sydän täynnä rakkautta ja halua (Ett hjärta fullt av kärlek ja lust). Se on juuri sitä, mistä tässä on kysymys! Tämän pelin avulla sinä ja rakkaasi saatte kuumia hetkiä toisenne kanssa; sydän sisältää nimittäin 100 eroottista tehtävää sinulle ja partnerillesi.

Hjärta Fullt av Kärlek & Lust on ihanteellinen lahja rakkaallesi. Sydän sisältää 100 eroottista tehtävää (50 kpl vaaleanpunaisia ja 50 kpl valkoista) niin, että teillä on tekemistä sadaksi päiväksi eteenpäin, tai tehkää useampia samana iltana ja valmistautukaa kiihottavaan ja eroottiseen iltaan.

Esimerkki vaaleanpunaisista tehtävistä (naiselle):
- Hiero hierontaöljyä rintoihisi ja vatsaasi ja käytä niitä antamaan hierontaa olkapäille, selälle ja pakaroille. Toisin sanoen, anna hänelle todellinen keho-kehoa-vasten-hieronta.

Esimerkki valkoisista tehtävistä (miehelle):
- Ajattele partnerisi vartaloa objektina tutkimiseen ja seikkailuun. Anna höyhenen, sormenpäidesi, kynsiesi tai kielen kärjen seurata hänen vartalonsa jokaista kurvia.

 • Sisältää 100 kokoon rullattua korttia tehtävillä (50 naiselle/50 miehelle)
 • Ikäsuositus: 18+
 • Sisältää Pinsetit korteille
 • Kielet: ruotsi ja norja