herberts-gummy-eyez-93166-1

Herberts Gummy Eyez

8,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olet (luultavasti) nähnyt ne jo TikTokissa – karkin, joka näyttää aivan oikeilta silmiltä! JA ovat sellaisia myös koostumukseltaan, aivan kuin ne eivät olisi jo tarpeeksi inhottavia. Tämä makeinen ei siis ole herkkähermoisille. Mutta teille muille, jotka ette ole niin ronkeleita: hyvää ruokahalua!

Herberts Gummy Eyez ovat hyytelökarkkeja, jotka näyttävät aivan silmiltä ja joiden sisällä on nestemäistä, hedelmänmakuista karkkihyytelöä. Jokainen silmä on erikseen kääritty pussiin, jotta limainen ja tahmea rakenne säilyy kunnolla!

Pussi sisältää 75 grammaa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, dekstroosi, gelatiini, happo (E330), väri; E133, E120 (karmiini), E160a, porkkanatiiviste, keinotekoinen aromi, pintakäsittelyaine; mehiläisvaha, valkoinen ja keltainen.
Ingredienser: Glukossirap, socker, dextros, gelatin, syra (E330), färg; E133, E120 (karmin), E160a, morotskoncentrat, artificiell arom, glaseringsmedel; bivax, vitt & gult.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpakkausningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.​