frukt-happyhoodie-for-barn-83750-1
frukt-happyhoodie-for-barn-83750-2

Hedelmät HappyHoodie Lapsille

 69,90 €  29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Jos tarkoituksena on saada olo tuntumaan lämpimältä ja viihtyisältä, tämä vaate on todella hyvä valinta, jota voi parhaiten kuvata megasuureksi ja ystävälliseksi halaukseksi! Pörröisen fleecen ja suuren kokonsa ansiosta HappyHoodie on erinomainen paita pidettäväksi viileinä iltoina, kun koko perhe viettää aikaa sohvalla suosikkielokuvan ääressä. Hauska hedelmäkuviointi tekee hupparista myös erityisen juhlavan näköisen! 

Hedelmät HappyHoodie Lapsille on todella suuri ja viihtyisä paita, jota koristavat erilaiset värikkäät hedelmät. Paidan ulkopuoli on fleeceä ja sisäpuoli on lämmintä sherpafleeceä. Täydellisen viihtyisä valinta kylminä aamuina, mukavina elokuvailtoina tai vaahtokylvyn jälkeen!  

  • Koko: One size (lapsille)
  • Materiaali: Polyesteri 
  • Istuvuus: Oversize
  • Pesuohjeet: Konepesu samanväristen vaatteiden kanssa korkeintaan 30 °C:ssa
  • Ripustetaan kuivumaan