haupt-lakrits-chokade-svenskjavlar-1

Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar!

8,99 €

Varastossa (9 kpl)
Jos haluat järkyttää ruotsinpirua, sinun ei tarvitse muuta kuin nostaa katseesi ylös ja tervehtiä iloisesti, niin uhrisi on ulkona pelistä. Jos sen sijaan haluat SOKEERATA ruotsinpirun, ostat purkillisen tätä salmiakkia, joka on kastettu belgialaiseen maitosuklaaseen ja sen jälkeen pyöritelty lakritsijauheessa. Tapa on vähän ystävällisempi - mutta paljon herkullisempi!

Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar! sisältää salmiakkikreemiä, joka on päällystetty salmiakkilakritsilla, salmiakilla, belgialaisella maitosuklaalla ja lakritsapulverilla. Purkit myydään yksittäin. Paino 250 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, melassi, vehnäjauho, glukoosisiirappi, vesi, lakritsiuute, salmiakki, kookosrasva, sorbitoli (E420), perunajauho, rapsiöljy, anis, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), 33 % belgialaista maitosuklaata (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgaattori: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi). Kaakaopitoisuus: vähintään 33,6 %. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakasvalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, melass, vetemjöl, glukossirap, vatten, lakritsextrakt, salmiak, kokosfett, sorbitol (E420), potatismjöl, rapsolja, anis, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), 33% belgisk mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljarom) Kakaohalt: minst 33.6%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 70959-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

20

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit