haribo-stora-nappar-cola-1

Haribo Stora Nappar Cola

2,99 €

Varastossa (9 kpl)
Klassiset kolanmakuiset tutit tulivat juuri entistäkin maukkaammiksi! Kaksinkertaisella koollaan ja sitruunanmakuisella vaahtokarkillaan, joka täydentää kolan makua, nämä tutit ovat odottamaton mutta fantastinen versio tuteista, joita me kaikki olemme rakastaneet lapsuudesta lähtien.

Haribo Stora Nappar Cola on kolanmakuisia viinikumikarkkeja ja niissä on kerros sitruunanmakuista vaahtokarkkia. Myydään pakkauksessa, joka sisältää 170 g.

Ainekset: Glukoosisiirappi; sokeri; rypälesokeri; gelatiini; happo: sitruunahappo; karamellisoitu sokeri; aromi; palmuöljy; pintakäsittelyaineet: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Glukossirap; socker; druvsocker; gelatin; syra: citronsyra; karamelliserat socker; arom; palmolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69511-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit