brollopsfigur-brudpar-pa-cykel-1

Hääkoriste Morsiuspari Polkupyörällä

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Tatiana
  5 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kaikilla pareilla on omat tapansa matkustaa kuherruskuukauden aikana ja jos matka ei ole kovin pitkä, niin polkupyörä voi olla hyvä vaihtoehto! Tämä hääkoriste on vähän ympäristöystävällisempi versio kuin pari autossa ja se antaa söpön ja hauskan twistin hääkakun päälle. Ja onhan sekä romanttista että viehättävää matkata yhdellä ja samalla polkupyörällä.

Sulhanen näyttää peukkua ja alkaa valmistautua seikkailuun vaimonsa kanssa - polkupyörällä. Tämä ihana kakkukoriste esittää vastanainutta paria valkoisella pyörällä, joka on koristettu kauniilla kukilla.