vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
gumball-machine-tuggummiautomat-101847-1

Gumball Machine Purukumiautomaatti Mini

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

3,49 €

80 grammaa

Tilapäisesti loppu
Huomaa, että automaatin väri voi vaihdella.
Aikaisemmin tällaisia suuria purukumiautomaatteja oli periaatteessa kaikkialla, ja silloin taskussasi oli myös aina kolikoita, joilla voit ostaa yhden tai kaksi purukumipalloa. Nyt on kuitenkin uusi aikakausi, jolloin kolikot ovat yhtä yleisiä kuin puhelinkopit. Mutta älä masennu, jos luulet, että purukumi loppuu! Saat sen joka tapauksessa tämän käteisvapaan pienen purukumiautomaatin avulla!

Gumball Machine Purukumiautomaatti Mini on täysin toimiva muovinen purukumipankki minimuodossa, valmiiksi ladattuna herkullisilla purukumeilla. Käännä vain nuppia ja purukumi tulee ulos, joten et tarvitse kolikkoa tai vastaavaa. Täydellinen syntymäpäivälahjaksi tai erityisen hauskaan lauantaihin!

  • Sisältää 80 grammaa purukumia
  • Mitat: 15,5 cm korkea, 9 cm leveä
  • HUOM! Automaatin väri voi vaihdella!

Ainekset: Sokeri, purukumin perusmassa, maissisiirappi, aromi, stabilointiaine: arabikumi, happo: sitruunahappo, emulgointiaine: SOIJALESITIINI, pintakäsittelyaine: karnaubavaha, väri: E162, E141, E100, E133, antioksidantti: E321. Ingredienser: Socker, tuggummibas, majssirap, arom, stabiliseringsmedel: gummi arabicum, syra: citronsyra, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, ytbehandlingsmedel: karnaubavax, färgämne: E162. E141, E100, E133, antioxidant: E321.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 101847-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit