groovy-tjej-deluxe-maskeraddrakt-1
groovy-tjej-deluxe-maskeraddrakt-2

Groovy Nainen Deluxe Naamiaisasu

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sana groovy on meille tuttu ja tuo mukanaan positiivista tunnetta. Kaikkihan kai haluavat olla hieman groovyja, mutta sitä ei ole aina helppo ilmaista ympärillä olevaan maailmaan. Tässä meillä on asu, joka saa sinut näyttämään niin groovylta ettei se jää kenellekään epäselväksi. Olet supergroovy!

Groovy Nainen Deluxe Naamiaisasu tuo esiin groovyn puolesi. Asu sisältää mekon, jonka ylä- ja alaosa ovat kiinni toisissaan koristerenkailla. Mekossa on iloisen värikäs kuosi, valkoinen hiuspanta viimeistelee tyylin.

  • Koot Small/Medium ja Medium/Large
  • Sisältää: Mekon ja Hiuspannan
  • Materiaali: 100% Polyesteri

Kengät eivät sisälly.

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan. Ne ehkä ovat hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa! Niitä ei voi verrata muihin naamiaisasuihin. Naamiaisasujen laadukkaan materiaalin ansiosta, asut voidaan pestä ja käyttää uudelleen.