golfaren-jultroja-59699-18
golfaren-jultroja-59699-13
golfaren-jultroja-59699-14
golfaren-jultroja-59699-15
golfaren-jultroja-59699-16
golfaren-jultroja-59699-17

Golfaaja Joulupaita

49,98 €

Valitse tuoteversio

Joulupaita on saatavana miesten kokoina. Jos haluat naisille sopivan koon, valitse tavallista kokoasi pienempi koko. Esimerkki: miesten Small vastaa naisten kokoa Medium.
Tiedäthän tilanteen, kun palloa tulee lyötyä hullun lailla ja näet sen lähtevän suoraan kohti Heikkiä ja Maija-Leenaa, jotka ovat puolisokeita. Silloin pitää huutaa täysillä "FOORE", jotta Heikki ja Maija-Leena ehtivät piiloutua golfbägiensä taakse. Jos ei huuda, voi hyvinkin tapahtua tapaturma. No se, mitä me haluamme varsinaisesti sanoa on, että tämä on uskomattoman mahtava joulupaita! Hahhah...

Golfaaja Joulupaita on uskomattoman hauska ja hieno joulupaita huumorintajuiselle ihmiselle. Paita on saatavilla 6:ssa eri aikuisille sopivassa koossa ja se on neulottu korkealaatuisesta langasta. Paita on sininen ja siinä on suuri kuva joulupukista, joka heilauttaa golfmailaa, ja teksti: "Driving home fooore Christmas". Jaahas, kysehän on siis siitä, että pelataan golfia! Selässä on kuva viheriöstä sekä joulupukista, joka ohjaa golfautoa reen sijaan, ja kuu näyttää suurelta golfpallolta. Todella mahtava paita, vai mitä? Mukana tulee lisäksi greenihaarukka ja metallinen pallomerkki.

  • Materiaali: 100 % akryyli
  • Koko: XS, S, M, L, XL ja XXL (aikuisten)
  • Istuvuus: Normaali istuvuus
  • Konepesu hellävaraisella pesuohjelmalla (30 °C)
  • Miesmalli on 192 cm pitkä ja käyttää kokoa Large
  • Huomioi, että hinta koskee vain 1 paitaa
Tuotenro 59699

Koko-opas

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit